Om oss

Välkomna hit till oss! Går ni i renoveringstankar där hemma? Vi är ett starkt och sammansvetsat gäng som har skapat ett väletablerat företag här på vackra ön Lidingö i Stockholm. Vi kan utföra alla typer av badrumsrenoveringar åt just dig. Behöver du renovera tvättstugan eller bastun också? Ja men då fixar vi även det åt dig om så önskas.

När vi arbetar med just våtrumsrelaterade områden som badrum och dylikt följer vi de olika branschregler som finns för detta och vi har även certifikat på att vi är behöriga för att utföra dessa typer av arbeten.

Personal

Vår personal är känd för sin noggrannhet, professionalitet och expertis inom området badrum och levererar alltid jobb som har den bästa kvalitet och slutresultat. Ni kan känna er trygga med oss och vårt mål är att ni som kunder ska känna er 100% nöjda med slutresultatet. Vi står för det vi lovar!

Kunden i fokus

Vår personal är den bästa inom god service, i form av att kunden alltid är i fokus.                     

Vi sätter dig och dina önskemål först oberoende av vad vi tycker personligen. Vi låter kunden vara med under arbetets gång och skulle det under tiden vara något som ni vill ändra eller lägga till, så är det bara att säga till oss. Vi anser oss vara väldigt flexibla och anpassningsbara, vilket är en av våra största tillgångar. Tveka inte längre nu, hör av er till oss för just er badrumsrenovering. Vi finns här för er, hela vägen från planering till slutresultat.