Wica Bygg & Entreprenad AB är experter på bygg

Vi på Wica Bygg & Entreprenad AB är experter på allt som har med bygg att göra. Vi kan därför inte bara hjälpa dig med badrumsrenoveringar utan med betydligt fler saker än så inom byggbranschen. Oavsett vad för typ av byggprojekt det är du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att ta kontakt med oss. För oss är inte heller några projekt för stora eller för små, utan vi tar oss an arbeten av alla tänkbara storlekar.

Våra hantverkare

Hos oss på Wica Bygg & Entreprenad AB jobbar ett glatt gäng hantverkare som är specialiserade inom flera olika typer av bygg. Just därför kan vi hjälpa dig med flera olika sorters byggprojekt. Du kan alltid känna dig trygg i det faktum att den personal som hjälper dig har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp.

Vi bryr oss om miljön

Vi på Wica Bygg & Entreprenad AB är även ett miljövänligt byggföretag. För att kunna vara så miljövänliga som möjligt använder vi oss alltid av miljövänliga produkter. Vi gör dessutom allt vi kan för att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.