Badrumsrenovering för dig som är bosatt på Lidingö

JustJätteBraJobb i Sverige AB

Vi på JustJätteBraJobb i Sverige AB är experter på allt som har med bygg att göra. Vi kan därför inte bara hjälpa dig med badrumsrenoveringar, utan med betydligt fler byggrelaterade ärenden än så. När det gäller just renoveringar kan vi vid sidan om badrum till exempel även hjälpa dig med tak- och köksrenoveringar. Detsamma gäller totalrenoveringar för dig som till exempel har ett hus som är ett riktigt renoveringsobjekt.

Vi arbetar också med olika typer av markarbeten. Det handlar om arbeten som görs i syfte att förbereda den aktuella marken för en byggnation. Det finns flera olika typer av markarbeten, däribland schaktning, dränering samt grävning för vatten och avlopp. Schaktning går ut på att man jämnar ut marken så att den får en plan yta som lämpar sig för byggnationer av olika slag. Dränering handlar om att man gräver diken i syfte att leda bort grund- och ytvatten från byggnadens grund. Det gör man för att förhindra vatten- och fuktskador av olika slag från att uppstå.

Oavsett vad för typ av byggprojekt det är du behöver hjälp med är du varmt välkommen till att ta kontakt med oss. För oss är inte heller några projekt för stora eller för små, utan vi tar oss an uppdrag av alla tänkbara storlekar!

Våra hantverkare

Hos oss på JustJätteBraJobb i Sverige AB jobbar ett glatt gäng hantverkare som är specialiserade inom flera olika typer av bygg. Just därför kan vi hjälpa dig med många olika sorters byggprojekt. Du kan alltid känna dig trygg i det faktum att den personal som hjälper just dig har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna ge dig bästa möjliga service!

feature-img

Vi bryr oss om miljön

Vi på JustJätteBraJobb i Sverige AB är även ett miljövänligt byggföretag. För att kunna vara så miljövänliga som möjligt använder vi oss alltid av miljövänliga produkter. Vi gör dessutom allt vi kan för att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify