Wica Bygg & Entreprenad AB drivs av de fyra K:na

De fyra K:na – kunskap, kreativitet, kvalitet och kommunikation – blev grunden och starten av Wica Bygg året 2015. Vi är ett gäng passionerade medarbetare som är verksamma i Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi vill nå ut till dig mer renoveringsdrömmar som sitter och samlar damm, för att säga att det är dags att göra en förändring i vardagen. Kontakta oss så tar vi över huvudvärken och förvandlar dem till lösningar så att du har ett snyggt slutresultat du kan bli nöjd och glad med.

Vi bryr oss om dig och naturen

Badrumsrenovering på Lidingö är inte det enda vi tar på största allvar. Vid sidan om badrumsrenovering på Lidingö tar vi nämligen även miljön på största allvar. Detta visar sig bland annat i att vi alltid använder oss av miljövänliga produkter samt gör allt i vår makt för att begränsa våra utsläpp.

Välkommen till oss!

Wica Bygg hjälper dig med badrumsrenovering på Lidingö samt med att bidra till en bättre miljö på en och samma gång. Låter det här som något du vill veta mer om? Slå oss ett pling eller kontakta oss via vårt formulär. Välkommen till oss!