Badrumsrenovering på Lidingö är lättare än någonsin

Badrumsrenoveringar i Lidingö har aldrig varit smidigare, speciellt om du anlitar oss. Vi täcker hela arbetsprocessen som en badrumsrenovering innebär – vi river, bygger om, lägger kakel, kör in inredning och monterar duschkabin och toalett. Vi levererar ett färdigt badrum till dig precis som du vill ha det. Så luta dig tillbaka och börja tänka på vilken inredning du önskar ha till badrummet, vilka handdukar du vill torka dig händerna med, vilken doft på handtvålen och handkrämen du önskar ha, glöm heller inte färgerna. Börja spåna redan idag. Ditt drömbadrum blir ditt så småningom.

Vi tar över när du inte kan eller vill

Låt oss tänka att du är en lägenhetsägare i Lidingö som bestämt sig för att äntligen göra den där efterlängtade badrumsrenoveringen. Vad behöver du tänka på? Först och främst handlar det om en bra planering, något som vi gärna hjälper till med. Är du en händig person? Då kan det vara värt att åtminstone göra en del av renoveringen på egen hand, men gör bara det så länge du vet vad du sysslar med. Gör du inte det kan det nämligen uppstå skador vilka i sin tur kan kosta mer att fixa än vad det gör att anlita oss från första början.

Be om offert från oss innan du har bestämt dig

Kontakta oss för att börja redan idag, eller om du hellre vill ha en kostnadsfri offert så funkar det bra det med. Välkommen till oss!