Våra tjänster

Behöver ni utföra en renovering hemma? Då har ni kommit helt rätt. Vi utför helrenoveringar av ditt badrum! Vi är specialiserade inom all typ av badrumsrenovering och utöver badrummet så tar vi oss också an er bastu eller tvättstuga om ni så önskar det. Det kanske börjar bli dags att fräscha upp och renovera även där? Våra tjänster finns till för just er.

Vi finns till för er

Om ni vet att ni vill renovera till exempel ert badrum, men inte vet hur ni vill ha det eller exakt hur ni vill att det ska se ut, så oroa er inte över det. Vi finns till under hela processen för er och hjälper er grundligt med allting ifrån planerandet av renoveringen till färdigt arbete vid slutbesiktningen. Under arbetets gång finns det även möjligheter för er som kund att vara med och påverka det som sker och eventuellt ändra om det är något som skulle kännas konstigt eller fel för er.

Vår personal

De män och kvinnor som arbetar hos oss är kompetenta och arbetsvilliga och de har många års erfarenhet inom just detta området. Andra yrkesgrupper som eventuella snickare, plattsättare, rörmokare eller elektriker som behövs under renoveringen har vi bra avtal med. Dessa har vi arbetat med under flera år och har alltid haft ett gott samarbete med. Ni som kunder ska känna er trygga och säkra när ni anlitar oss för er renovering. Tveka inte att höra av er till oss för en offert på just ert badrum, bastu eller tvättstuga.